Акредитован нови мастер програм на ФМН у Крагујевцу

Еразмус пројекат под називом „Арт рем“, у оквиру кога је акредитован мастер програм регенеративне медицине на Факултету медицинских наука Универзитета у Крагујевцу, представљен је данас.

На прву годину мастер студија уписана су 23 студента.

Овом приликом представљена су три мастер програма из области репродуктивне биологије, анималне репродуктивне биотехнологије и мастер програм за едукацију стручњака из области регенеративне медицине.

Поред Факултета ветеринарске медицине у Београду, пројектом су обухваћени универзитети у Новом Саду и Крагујевцу, као и високошколске установе европских земаља попут Словеније и Бугарске.

На Факултету медицинских наука у Крагујевцу, у склопу овог пројекта акредитован је нови мастер програм регенеративне медицине. У прву годину су уписана 23 студента.

Овом приликом, студенти прве генерације мастер програма регенеративне медицине, пренели су своја искуства и вештине на будуће генерације овог програма.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.