Активисти Алтернативе наставили са акцијама уређења јавних површина

Удруженим снагама активисти Крагујевачке иницијативе и Нове снаге, организовани у политичку организацију Алтернатива, наставили су са кампањом уређења школских дворишта, јавних површина, спортских и дечјих игралишта.

Удруженим снагама активисти Крагујевачке иницијативе и Нове снаге, организовани у политичку организацију Алетернатива, наставили су са кампањом уређења школских дворишта, јавних површина, спортских и дечјих игралишта.

Резултат данашње акције је, кажу, безбедније двориште школе „Светозар Марковић“. Чланови и симпатизери Алетрнативе искористили су викенд како би ђацима основне школе „Светозар Марковић“ санирали рупе у школском дворишту.

То ће, тврде, омогућити безбедније часове физичког васпитања и безбрижнију игру у школском дворишту.

У овој политичкој организацији најављују да ће наставити са  уређењем јавних површина, али и да раде на новим пројектима који ће, додају, бити у складу са потребама и интересовањима Крагујевчана.

Извештава Нина Бајић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *