Предавање амбасадора Швајцарске на Економском факултету

На Економском факултету у Крагујевцу, амбасадор Швајцарске у Републици Србији, Филип Ге, одржао је предавање на тему „Економске и политичке карактеристике Швајцарске – поуке за Србију“.

У непосредном разговору после предавања студенти су постављали многобројна питања везана за Економију и њен модерни развој.

Модел швајцарске економије један је од најпожељнијих на свету за сваку земљу, па су и крагујевачки студенти током сусрета са амбасадором могли доста да чују доста нових информација о степену њене развијености.

Амбасадор Швајцарске у Србији Филип Ге, посетио је Економски факултет у Крагујевцу и одржао занимљиво предавање на тему швајцарске економије и политике, њихових карактеристика и које су то поуке које Србија треба да прихвати.

Циљ предавања је информисање студената о значају и напредовању у овим сферама.

Студенти Економског факултета у Крагујевцу са пажњом су пратили излагање амбасадора.

Имали су прилику да поставе и питања о темама које их занимају.

Овакав вид предавања студентима је од велике важности, јер на овај начин уче о економији и свему што је прати у модерном времену.

„Економске и политичке карактеристике Швајцарске-поуке за Србију“, само је једна у низу тема које ће овај факултет кроз предавања реализовати, са циљем да се на тај начин студенти едукују и побољшају своја знања.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *