Асфалтиран део Мостарске улице у Бресници

Део Мостарске улице у Месној заједници Бресница, у дужини од 270 метара, данас је асфалтиран. Инвестиција вредна око 4,5 милиона динара финансирана је из градског буџета.

Становници дела Мостарске улице у Бресници после неколико деценија добили су асфалт. Чланови тридесетак домаћинстава, колико их има у овом делу Мостарске, имаће боље услове за свакодневно функционисање.

Радови у Мостарској улици настављени су после четири године, након решавања имовинских питања. За асфалтирање ове деонице утрошено је око 200 тона асфалтне масе.

Члан Привременог органа града Крагујевца Мирослав Петрашиновић је овом приликом изјавио да је у градском буџету обезбеђено довољно новца за уређење путне инфраструктуре.

Екипе Јавног комуналног предузећа Шумадија Крагујевац активне су на више локација на територији града. Планирано је уређење Горанске улице, Љубице Филиповић, Црвеног барјака и Дечанске, као и асфалтирање два пута у Поскурицама.

Извештава новинарка РТК Бојана Крстић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *