Асфалтирање улице код Завода за хитну медицинску помоћ

Први асфалтни слој на улици испод Завода за хитну медицинску помоћ, која повезује улице Слободе и Београдску, урађен је данас.

Ради се о транзитном правцу од Аеродрома према улици Саве Ковачевића и даље ка граду.

Укупна вредност радова је 22 милиона 600 хиљада динара, а финансира их Град Крагујевац средствима Европске банке за обнову и развој.

Ново градилиште на потезу код Палате правде и Завода за хитну медицинску помоћ обухвата прву фазу повезивања улице Слободе, преко Грудног одељења, до Београдске улице.

Ово је један од десет пројеката који се финансира средствима Европске банке за обнову и развој.

У току су и обимни радови у стамбеном блоку Воја Радић и блоку око станова за младе научнике, где се измештају подземне инсталације воде и канализације и инсталације топловода и електродистрибуције.

Раде се приступне саобраћајнице, пешачке стазе, паркинг места, јавна расвета.

Током следеће недеље планира се завршетак свих асфалтних радова, а приводе се крају и радови на хортикултурном уређењу јавних површина.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *