Азбестна водоводна линија проблем у крагујевачком насељу

Услед пуцања водоводне цеви на местима где се налази азбестна инсталација у улици Крсте Сретеновића, пар улица у насељу Багремар већ неколико дана остаје по неколико сати без воде.

Екипе одржавања су свакодневно на терену како би поправиле и санирале квар, и омогућили им несметано снабдевање водом.

Због временских прилика увек у ово време долази до померања тла, што изазива пуцање водоводних цеви на местима где се налази азбестна инсталација.

У насељу Багремар то се дешава у улици Крсте Сретеновића, а због тога Љубићка улица, Зекинчева и Крсте Сретеновића већ неколико дана остају по неколико сати без воде.

Екипе одржавања водоводне мреже Јавно комуналног предузећа Водовод и канализација су свакодневно на терену, како би поправиле и санирале квар и тако у овом насељу омогућили нормално снабдевање водом.

У плану је да се наредне године изврши реконструкција целе азбестне линије у улици Крсте Сретеновића у дужини од око 400 метара. Тако би се решио дугогодишњи проблем редовног снабдевања водом насеља Багремар.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *