Без проблема у производњи здраве пијаће воде

Производња здраве пијаће воде одвија се без проблема и грађани не треба да буду забринути, поручују из Јавног комуналног предузећа „Водовод и канализација“.

У Водоводу кажу да неће затварати шалтере за наплату рачуна, јер би то угрозило функционисање предузећа, али ће бити предузете адекватне хигијенске мере.

Јавно комунално предузеће „Водовод и канализација“ функционише уобичајено. Производња здраве пијаће воде у довољним количинама за грађане и привреду Крагујевца, као и делове општина Кнић и Баточина, одвија се несметано.

Водовод неће затварати шалтере за плаћање рачуна, али ће бити предузете хигијенске мере у складу са актуелном ситуацијом.

У овом предузећу кажу да, уколико у наредна два-три месеца не би имали наплату потраживања, то би угрозило функционисање предузећа и набавку хемикалија за производњу здраве пијаће воде.

У Јавном комуналном предузећу „Водовод и канализација“, у којем ради 520 запослених, за сада нема одсуства са радних места. Сви ресусрси усмерени су ка производњи здраве пијаће воде што се за сада одвија без проблема.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *