Биљана Илић Стошић и Мирослав Петрашиновић посланички кандидати крагујевачког СНС-а

Српска напредна странка предала је листу за парламентарне изборе „Александар Вучић – Заједно можемо све“ и оверене изјаве бирача који је подржавају.

Начелница Шумадијског управног округа Биљана Илић Стошић и председник Скупштине града Мирослав Петрашиновић биће посланички кандидати из Крагујевца на листи Српске напредне странке.

Крагујевачки одбор Српске напредне странке организовао је прикупљање потписа за изборну листу странке за предстојеће парламентарне изборе.

Међу кандидатима за народне посланике из Крагујевца, на листи СНС-а, нашли су се начелница Шумадијског управног округа Биљана Илић Стошић и председник Скупштине града Мирослав Петрашиновић.

Они сматрају да ће грађани умети да препознају све досадашње резултате и да ће већина подржати листу Српске напредне странке.

Српска напредна странка прва је РИК-у предала листу кандидата за посланике за парламентарне изборе расписане за 3. април.

Листу „Александар Вучић – Заједно можемо све“ потписима је подржало више од 55.000 грађана.

Извештава новинар РТК Дарко Милошевић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *