Четири награде за Драмски студио СКЦ-а у Нишу

На Првом хуманитарно-позоришном фестивалу “Даске хуманости” у Нишу, глумачки ансамбл Студентског културног центра, добио је четири награде за представу “Тотови”.

Поред Крагујевца, на фестивалу су учествовали и театри из Ниша и Лебана. Приход од продаје карата намењен је нишкој Дечијој интерној клиници и Одељењу неонатологије.

Представом “Тотови” Драмски студио крагујевачког Студентског културног центра представио се у Нишу на фестивалу “Даске хуманости”.

Ово је био Први хуманитарно-позоришни фестивал који се организује у Србији. На овој фестивалској манифестацији одигране су четири такмичарске и једна ревијална представа. Позоришни ансамбл СКЦ-а освојио је четири награде.

У организацији Студентског културног центра Крагујевац, од 12. до15. марта, биће организован 6.фестивал “Златна кулиса” под слоганом “Удахни дубоко”.

И ове године, биће приказана најновија театарска остварења аматерских и академских позоришта из Србије и региона.

Организатори кажу да су представе које су се пријавиле за учешће на овогодишњој “Златној кулиси”, разнолике по тематици, жанровском опредељењу и поетици.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *