Дарко Глишић: Иза Радомира Николића стоје резултати

Рaдомир Николић остаје на функцији градоначелника Крагујевца. То је за Телевизију Крагујевац изјавио председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић који је присуствовао Седници Градског одбора СНС-а у Крагујевцу.

Глишић је навео и да ће у наредном периоду странка усмерити више пажње на рад 169 локалних одбора у Србији, радити на побољшању комуникације како са Извршним одбром странке, тако и са грађанима.

Оцењујући извештаје о раду председника општина, Глишић је оценио да се на основу извештаја из Крагујевца показује побољшање у односу на претходне године.

У Шумадији по резултатима предњачи општина Рача, у Тополи и Аранђеловцу се интезивно ради на решавању актуелних проблема, док се у Лапову, Баточини и Книћу очекује већа сарадња између носилаца јавних функција и врха странке како би се испунила предизборна обећања.

У Српској напредној странци актуелно је подношење извештаја о раду председника општина с обзиром на то да је ова странка на власти у 160 од 169 општина и да су председници општина и градоначелници на половини свог мандата, то је уједно и прилика за анализе.

У медијима се тако, већ три године спомиње смена градоначелника Крагујевца Радомира Николића, коју је Дарко Глишић у изјави одбацио.

У Крагујевачкој јавности повремено се чују и наговештаји да ће бивши градоначелник Верољуб Стевановић поново постати први човек Крагујевца.

Анализе рада локалних одбора СНС-а долазе непосредно пред седницу Извршног одбора заказану за 7. јуни на којој ће, по свој прилици поједини функционери у Србији остати без политичког ауторитета и функција.

У општинама Шумадије у којима је СНС на власти у наредном периоду интезивније ће се решавати проблеми.

Одговоре на питања са којим циљем СНС ради аналзе у 169 одбора, да ли постоје различите струје у странци која има 600 хиљада чланова сазнаћете у Интервјуу који је за Телевизију Крагујевац дао Дарко Глишић, председник Извршног одбора СНС-а.

Интервју са председником Извршног одбора Српске напредне странке погледајте вечерас на нашем програму од 20 часова.

Извештава новинарка РТК Слађана Обрадовић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *