Директор друштва Униор компонентс најбољи регионални лидер

Регионална привредна комора Шумадијског и Поморавског управног округа наградила је привредна друштва и пословне лидере који су се истакли радом, ангажовањем и резултатима у 2020. години.

Добитник награде за регионалног пословног лидера у 2020. години је директор друштва Униор компонентс Љубинко Мијаиловић који је остварио изузетне пословне резултате.

Година која је иза нас била је изузетно тешка, јер је у Србији због корона вируса било на снази ванредно стање.

Упркос тој чињеници, компанија Униор компонентс је радила пуном паром у изузетно тешким околностима када су биле затворене границе и када је била онемогућена набавка репроматеријала, али и пласман робе, извоз.

У овој компанији запослено је више од 160 радника, а извозни програм Униор компонентс остварује са око 30 земаља света.

Награда много значи, каже Љубинко Мијалиловић, директор ове компаније, који додаје да предстоји тешка борба за тржиште, купце и пласман робе.

Ова компанија је, према резултатима пословања и примењеним технологијама, по начину управљања и присуству на референтном тржишту, али и по статусу запослених, једна од најбољих у Србији, наводе у Регионалној привредној комори Шумадијског и Поморавског управног округа.

Несумњиво најважнију заслугу има директор компаније Љубинко Мијаиловић, истакао је Предраг Лучић, директор Регионалне привредне коморе Шумадијског и Поморавског управног округа који је уручио награду регионалног пословног лидера за 2020. годину.

У првих 11 месеци привреда Шумадијског управног округа остварила је спољно-трговински суфицит у вредности од 362 милиона евра, док је привреда града Крагујевца у истом периоду остврила спољно трговински суфицит од 127 милиона евра.

Врло значајно место у остваривању ових резултата има и комапнија Униор Компонентс.

Извештава новинарка РТК Катарина Мировић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *