Додељене награде припадницима полиције и Управе за ванредне ситуације

Поводом Дана Министарства унутрашњих послова, Славе министарства и Дана полиције, у Шумадијском управном округу додељене су традиционалне награде припадницима Полицијске управе и Управе за ванредне ситуације у Крагујевцу.

Шесторица припадника ове две службе су награђени, јер су у протеклом периоду показали висок степен професионализма и одлучности у послу којим се баве, и личним примером се на најбоји начин ставили у службу грађана.

Награде су уручене полицајцу Полицијске испоставе за дежурство и интервенције Милољубу Миликићу, криминалистичком полицајцу Полицијске станице Аранђеловац Дарку Савићу и криминлистичком полицајцу Одељења криминалистичке полиције Зорану Барлову, као и припадницима Управе за ванредне ситуације Зорану Кочовићу, Милоју Газдићу и Милану Станковићу.

Награђени су се истакли надпросечним резултатима и активним односом у обављању поверених задатака. Зато одлука о најбољима није била лака, тврди начелница Полицијске управе Крагујевац Јасмина Рајковић.

Начелница Шумадијског управног округа Биљана Илић Стошић се награђенима захвалила што брину о миру и безбедности грађана, нагласивши да треба да се поносе оствареним резултатима.

Висок степен професионализма, храбрости и одлучности и даље ће бити основни мотиви у раду сваког припадника Министарства унутрашњих послова, речено је на свечаности у Шумадијском управном округу.

Извештава новинарка РТК Нина Бајић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *