Двери траже изборе на свим нивоима

Лидер Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић, сматра да је дошло крајње време да власт саопшти датум одржавања ванредних парламентарних избора, али захтева да уједно буду расписани и ванредни локални избори у Србији.

Обрадовић је са сарадницима у разговору са грађанима представио политички програм покрета Двери који је већ започео своју предизборну кампању.

Српски покрет Двери, који себе карактерише као политичку организацију породичних људи и родољуба који имају хришћански и државотворни поглед на свет и политику, кренуо је у предизборну кампању под слоганом „Од породице до породице”.

Према речима лидера покрета, Бошка Обрадовића, више се не може чекати на актуелну власт и зато је одлучено да Двери крену у директан сусрет са грађанима.

Обрадовић је нагласио да би власт под хитно морала да одговори на кључно политичко питање, а то је када су тачно следећи избори.

Разговарајући са грађанима Крагујевца, лидер Двери је казао да је Србији поред промене власти, потребна и промена комплетног система и да на чело у Србији дођу неки млади људи који никада до сада нису били на власти.

Политика Двери нуди развојна економска решења, сигурност и благостање за све, са фокусом на домаћу привреду и пољопривреду, стварање праведног друштва, како у смислу борбе против криминала и корупције, тако и у погледу мера социјалне правде уз бригу о демократији, безбедности и суверености Србије, рекао је Бошко Обрадовић.

Извештава новинар РТК Дарко Милошевић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

One thought on “Двери траже изборе на свим нивоима”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *