Фондација принцезе Катарине опремила учионицу у Центру “Кнегиња Љубица“

Фондација принцезе Катарине Карађорђевић обезбедила је опрему за учионицу коју ће користити деца корисници услуга Центра „Кнегиња Љубица“.

Очекује се да ових дана стигне и донација у виду гардеробе.

Фондација принцезе Катарне и хуманитарна организација Лајфлајн Чикаго, чији је покровитељ принцеза Катарина, обезбедиле су рачунаре и опремиле библиотеку и учионицу коју ће користити деца из Центра за развој услуга социјалне заштите „Кнегиња Љубица“.

Ова веома важна донација од великог је значаја за развијање читалачких навика од најранијег узраста. Деца ће читањем моћи да прошире постојећа знања и развијају нова интересовања, али и да се забаве

У припреми је још једна донација. Од Фондације принцезе Катарне и хуманитарне организације Лајфлајн Чикаго ускоро би требало да стигне и гардероба за кориснике услуга Центра „Кнегиња Љубица“.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *