Градоначелник Дашић обишао радове на Денином брду

Уређење путне и комуналне инфраструктуре у насељу Денино брдо на локацији где се граде станови за припаднике снага безбедности приводи се крају.

Завршетак радова на петој, последњој деоници вредних 26,7 милиона динара, у улици Шестог пука очекује се у предвиђеном року, тврде у Предузећу за путеве Крагујевац које је и извођач радова.

Градоначелник Никола Дашић са сарадницима обишао је ово велико градилиште.

Денино брдо, једно од најмлађих насеља Крагујевца, које се налази на градском ободу, представља тренутно велико градилиште где ће бити изграђено укупно девет стамбених ламела.

Из републичког буџета за ову инвестицију издвојена су значајна материјална средства, а у укупно 960 стамбених јединица становаће  припадници снага безбедности и њихове породице.

Радове на асфалтирању улице Шестог пука обишао је градоначелник Крагујевца Никола Дашић.

Он је изразио задовољство јер се сви планирани послови на уређењу инфраструктуре који су поверени локалној самоуправи одвијају планираном динамиком.  

Извођач радова, Предузеће за путеве Крагујевац, завршава радове на изградњи пете саобраћајне деонице на Денином брду у комплексу око ламела.

Грађани који живе на  Денином брду оцењују да ће живот у овом делу града бити много квалитетнији.

Како кажу, након асфалтирања биће мање прашине и блата, а они који живе у непосредној близини овог стамбеног комплекса очекују ускоро и усељење нових комшија.

Уколико временски услови буду ишли на руку запосленима у Предузећу за путеве Крагујевац завршетак радова очекује се до 10. маја.

Извештава новинар РТК Катарина Мировић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *