Градоначелник и председник Скупштине града честитали Божић

Поводом најрадоснијег хришћанског празника, Божића, честитку свим православним верницима упутио је градоначелник Крагујевца Радомир Николић.

Он је, између осталог, поручио да је Божић празник који нас испуњава најлепшим осећањима и уједињује око традиционалних и моралних вредности.

И председник Скупштине града Крагујевца, Мирослав Петрашиновић, упутио је божићну честитку поручивши да нас Божић подсећа да у себи исконски носимо љубав и радост коју треба да поделимо са најближима.

Божић је празник који нас испуњава најлепшим осећањима и уједињује око традиционалних и моралних вредности. Нека Бадње вече и Божић унесу топлину и радост у наша срца и свако добро у наше домове.

Желим да радост празника Христовог рођења поделите са најближима, у миру, здрављу и радости.

Мир Божији, Христос се роди!

Ваш градоначелник

Радомир Николић

У име одборника Скупштине града и у своје име свим суграђанкама и суграђанима, честитам најрадоснији хришћански празник. Нека све нас Божић подсети да у себи исконски носимо љубав и радост и нека подари додатни смисао нашим свакодневним напорима да знањем и радом доприносимо развоју и напретку нашег града. Желим да Божић прославите у миру, здрављу и срећи.

Мир Божији, Христос се роди!

Председник Скупштине града

Мирослав Петрашиновић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *