Градоначелник у обиласку компанија

Серију посета привредницима, градоначелник Никола Дашић наставио је обиласком компаније Ником, како би се детаљно упознао са предузећем које успешно послује на територији града Крагујевца већ 30 година.

Унапређењем услова за пословање и стварањем повољног привредног амбијента, локална самопуправа представља ослонац и подршку крагујевачкој привреди, рекао је градоначелник.     

Приликом разговора са представницима ове крагујевачке компаније, градоначелник Дашић је нагасио да локална самоуправа жели да унапреди однос са привредницима и да чини све што може да поједностави процедуре са којима се сусрећу у пословању.

Додаје да компаније попут Никома која је крагујевачка фирма, знатно утичу на привредну слику Града.

Захваљујући широком асортиману производа, предузеће Ником успоставило је добру сарадњу са пословним партнерима из земље и из иностранства.

Формиране су и две ћерке фирме, које су наследиле углед који ова компанија успешно негује све ове године.

Предузеће Ником доо основано је 1991. године као спољно трговинска фирма која у оквиру свог пословања има 137 различитих програма и преко 27 000 позиција.

Тренутно броји више од 130 запослених.

Извештава новинар РТК Нина Бајић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *