Хуманитарни викенд у Еко парку Илина вода

У Еко парку Илина вода, одржан је хуманитарни еко викенд са циљем да се прикупи новчана помоћ за храну која је животињама у зоолошком врту неопходна током зимских месеци.

Љубитељи природе и животиња који желе да помогну, без обзира на данашњу акцију, свакодневно могу да дођу и донирају новац или храну за животиње.

Поред прелепе зелене оазе у саставу Еко парка Илина вода налази се и мини зоолошки врт.

Животиње су посебно интересантне најмлађој популацији, а да би опстале, неопходно је да се свакодневно хране.

С обзиром на то да се Еко парк одржава из сопствених средстава и од добре воље грађана, организован је хуманитарни викенд са циљем да се прикупи што више новца како би животиње у зоолошком врту имале све што је потребно у наредним месецима.

Акција је требало да се одржи током протеклог викенда, у оквиру обележавања Светска недеља заштите животиња, али је она одложена због лошег времена.

Међутим, грађани који нису стигли да дођу и донесу донацију, могу то да учине свакодневно.

Зоолошки врт у Еко парку ускоро ће добити и новог станара патуљастог кенгура, који ће бити велика атракција за наше најмлађе суграђане.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.