“Хвала вам за све што чините за палестински народ”

Градоначелник Јерихона Салем Гроуф је уз честитку поводом Дана града, захвалио градоначелнику Радомиру Николићу и Градском већу за све видове подршке које Крагујевац пружа палестинском народу и граду Јерихону.

Првенствено свима вама желим да будете безбедни. Почаствован сам што могу да пошаљем српском народу поздраве од палестинског народа. Зашто вам желим безбедност и сигурност? Желим да се ваша земља избори у борби са коронона вирусом.
На данашњи дан када славите Дан града, радовали смо се сусрету, али, нажалост, ситуација је била ван наше контроле. Међутим, корона нас неће удаљити. Град Крагујевац је у нашим срцима, као и његови људи и његова природа. Нећемо заборавити вашу гостољубивост и топле сусрете. Српски и палестински народ потврђују да теже да очувају пријатељство.
За крај, желим градоначелнику Крагујевца и градском већу да се захвалим за све видове подршке које су пружили палестинском народу и граду Јерихону. Надам се да се видимо ускоро, поручио је градоначелник Јерихона Салем Гроуф.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *