Изашао четврти број часописа „КРИЛО“

Књижевна заједница Крагујевац објавила је четврто издање часописа за књижевност, језик, културу и изузетност „КРИЛО“.

Промоција часописа биће организована сукцесивно, у трајању од шест дана, у просторијама Књижевне заједнице, а у складу са новонасталом ситуацијом због епидемије корона вируса.

Часопис „КРИЛО“ покренула је Књижевна заједница Крагујевац са циљем промоције и афирмације крагујевачких аутора.

Први број изашао је пре две године и до сада се љубитељима књижевности представило око 50 књижњвника у три издања.

И поред новонастале ситуације због епидемије корона вируса Књижевна заједница Крагујевац успела је да прикупи радове електронским путем за четврти број часописа и уради припрему за пети.

Поред промоције младих књижевника и песника, један од циљева је и подстицање културног стваралаштва како у Крагујевцу, тако и у Србији. И у четвртом броју, поред афирмисаних аутора, представљени су и радови младих песника.

Промоција часописа „КРИЛО“ биће организована у специфичним условима, а под слоганом “Аутори читају Крило“.

Због епидемије корона вируса нови број представљаће се сукцесивно шест дана и то тако што ће своје радове читати аутори и други писци, али и и посетиоци.

Промоција часописа биће организована у просторијама Књижевне заједнице Крагујевац, уторком, средом и четвртком, током наредне две недеље уз ограничен број посетилаца.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *