Изборна листа ”Верољуб Стевановић – Сви на ову страну” водиће позитивну кампању

На првој конференцији након укидања ванредног стања и наставка кампање за локалне изборе, изборна листа ”Верољуб Стевановић – Сви на ову страну”, захвалила се медицинском особљу и свима који су поднели огроман терет да Крагујевац из ове епидемије изађе са што мање оболелих од корона вируса.

„Желимо да се боримо добрим идејама и политичким програмом, квалитетним кадровским решењима које имамо и у том правцу наставићемо политичку кампању“, истакао је Милан Урошевић, председник Градског одбора Српског покрета обнове.

Велику захвалност заслужују млади волонтери који су помагали социјално угроженим породицама којих на жалост имамо још увек у Крагујевцу, рекао је Верољуб Стевановић кандидат за градоначелника на предстојећим локланим изборима.

Улазимо у кампању како бисмо се упознали са проблемима грађана у свакој месној заједници и покушали да их решимо, нагласио је Стевановић.

Изборна листа ”Верољуб Стевановић – Сви на ову страну” не жели да евентуалне грешке градске власти током ванредног стања, користи у политичке сврхе и да на основу тога стиче политичке поене, истакао је Милан Урошевић, председник Градског одбора Српског покрета обнове.

Тек сада се види колико је битно да се улаже у инфраструктуру и да се приоритет да здравству и социјалној заштити, као и пројектима као што су Градска болница или нови Клинички центар, закључију представници листе ”Верољуб Стевановић – Сви на ову страну” .

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *