Изборну листу Градској изборној комисији предала Српска радикална странка

Листу кадидата за избор одборника у локалном паралменту Градској изборној комисији предала је Српска радикална странка. Први на Изборној листи „Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка“ која има 29 кандидата за одборнике је Стеван Пушоња.

Изборна листа „Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка“ имала је 887 валидних потписа подршке грађана.

Српска радикална странка ће водити позитивну и скромну кампању, без скупих телевизијских спотова, билборда и плаката, рекао је приликом предаје листе Драгослав Стевић, кандидат за одборника и посланика ове странке.

Нећемо нападати политичке ривале већ ћемо се борити да што боље изнесемо спреман програм Српске радикалне странке на нивоу града и детаљан по месним заједницама.

Градска изборна комисија је на седници донела закључак о отклањању недостатака Изборне листе Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка коју је поднела Српска радикална странка за избор одборника Скупштине града Крагујевца јер садрже недостатке који су, како се наводи, сметња за њено проглашење.

Градска изборна комисија је подносиоцу изборне листе наложила да најкасније у року од 48 сати од часа достављања закључка отклони недостатке.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *