Јавна паркиралишта чисте се по приоритетима

Улице првог и другог приоритета у граду и приграду су проходне. Затворена и отворена јавна паркиралишта, чисте се по одређеним приоритетима.

Сви привредни субјекти, управници стамбених јединица и појединци у обавези су да очисте прилазе испред својих пословних објеката, станова или кућа.

За те намене обезбеђена је довољна количина соли, коју грађани могу преузети на више од 20 локација у граду.

Након престанка снежних падавина, очишћење су главне улице у граду и приграду и саобраћај је нормализован.

Јавна паркиралишта чисте се ручно и по приоритетима, а из Јавног комуналног предузећа Шумадија Крагујевац апелују на грађане да имају стрпљења јер чишћење паркинга отежавају паркирана возила.

Сви грађани су у обавези да испред својих домова, стамбених јединица и пословних локала очисте снег и лед. У супротном следи опомена Комуналне милиције. Новчаног санкционисања за сада неће бити.

Због дневних температура које се крећу око 5 степени, снег и лед са кровова се убрзано топе, па је препоручен појачан опрез пешака током кретања.

Извештава новинарка РТК Марина Голубовић Миленковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *