Јавни позив за приватне вртиће

Градска управа за ванпривредне делатности расписала је jавни позив за приватне предшколске установе, које имају верификацију ресорног министарства, ради уписа деце чији су родитељи остварили право на накнаду дела трошкова боравка малишана у обдаништима.

Циљ је да се утврде капацитети приватних вртића, који пријаве могу поденти у року од десет дана.

Списак верификованих приватних предшколских установа на територији града Крагујевца, у које се могу уписати деца чији су родитељи остварили право на накнаду дела трошкова боравка и са којима ће град закључити уговор о међусобним правима и обавезама, надлежна градска управа објавиће у року не дужем од три дана по приспелим пријавама.

Приватне предшколске установе које испуне услове из јавног позива и након објављивања списка, пријаве могу подносити током читаве радне 2019/20. године, после чега ће списак верификованих предшколских установа бити ажуриран у року од пет дана од дана настале промене, напомињу у ресорној Градској управи.

Обданишта пријавни формулар преузимају на званичном сајту града Крагујевца и са пратећом документацијом предају у пријемној канцеларији Градске управе за ванпривредне делатности, или препорученом поштом са назнаком „за Јавни позив“ на исту адресу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *