ЈКП Шумадија и пијаце у Крагујевцу промениле радно време

Јавно комунално предузеће „Шумадија” Крагујевац, поштујући мере за спречавање и сузбијање пандемије изазване вирусом Ковид 19, променило је радно време.

Поред Службе корисничког центра и пословнице која се налази у Тржно-пословном центру Раднички, радно време редуковале  су и пијаце које се налазе на подручју Крагујевца.

Са циљем бољег организовања посла током пандемије корона вируса и предстојећих новогодишњих и божићних празника, Јавно комунално предузеће Шумадија Крагујевац, извршило је измену распореда радног времена.

Последњих неколико дана, у граду су приметне гужве, па како не би дошло до повећаног броја заражавања корона вируса у нашем граду, радно време својих услуга је Јавно комунално предузеће Шумадија, кориговало.

Јавно комунално предузеће Шмадија поштује све прописане мере заштите за спречавање и сузбијање пандемије корона вируса.

Иначе, трговинске и друге радње, продајна места на којима се врши продаја прехрамбених производа раде до 21 сат сваког радног дана укљуујући и викенд.

Извештава новинар РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *