У Књажевско српском театру представа за публику

Наредних дана из Књажевско српског театра стићи ће и званична потврда да ли ће 29. децембра бити одиграна представа пред публиком “Бриши од своје жене” која би била поклон ансамбла грађанима Крагујевца пред новогодишње и божићне празнике.

Последње мере прописане Уредбом Владе од 21. децембра омогућиле су установама културе радно време до 21 час уз напомену да се установе културе придржавају раније прописаних епидемиолошких мера о обавеном ношењу маске, одржавању дистанце и броју људи у затвореном простору.

Од марта месеца репертоар Књажевско српског театра публика прати из дигиталних и телевизијских редова.

То значи да су на доступном каналу Књажевско српског тетара одани посетиоци позоришта могли да прате и пратили су скоро све представе које су дигитализоване и објављене.

Највеће интересовање односно највећи број прегледа и дигиталних посета имали су: Краљ Лир која је заправо и омаж преминулом глумцу Мирку Бабићу, затим Голубњача, Милош велики.

До краја месеца на репертоару Књажевско српског театра на Јутјуб каналу могу се видети представе: Сеобе,Госпођа Министарка и Ромео и Јулија.

У току су припреме за реализацију представе која ће бити емитована  у Тв театру на програму Телевизије Крагујевац, али уз тумача знаковног језика,  јер се испоставило да је и особама које користе знаковни језик овакав начин пласирања садржаја из културе преко потребан.

Извештава новинар РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *