ЈКП „Шумадија“ санира последице поплава

У складу са уведеним ванредним стањем на територији града Крагујевца све екипе ЈКП „Шумадија“ су на терену и приступају по приоритетима које утврђује Штаб за ванредне ситуације.

Најугроженија подручја су село Јовановац, насеље Бресница, Голечело, Драгобраћа и Ердеч. У току данашњег дана на територији града није било додатних проблема и Штаб за ванредне ситуације није заседао.

Након евидентирања последица од обилних падавина, све екипе ЈКП „Шумадија“ данас су на терену и раде на отклањању последица од поплава.

У селу Јовановац ради се на чишћењу одводних канала и банкина као и пропуста поред пута.

Бошњачка улица у насељу Бресница поново је проходна након оштечења које је претрпела због изливања фекалне канализације.

Пут Драгобраћа – Вињишта тренутно је затворен због оштећења и ради се на оспособљавању алтернативног пута Драгобраћа – Голочело, како би мештани села Драгобраћа имали могућност изласка на магистрални пут.

У насељу Ердеч екипе ЈКП Шумадија су насипале улице и враћале у првобитно стање. Бујицама воде највише су оштећени Старо Село, улице Добојска и Брђанска.

Још увек нема процене када ће планирани радови бити завршени. У току данашњег дана на територији Града није било додатних проблема и Штаб за ванредне ситуације није заседао.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *