Коалиција СПС – ЈС у Рамаћи

Иако је предизборни скуп у Рамаћи заказан и одржан на отвореном, киша није спречила мештане овога села да у сусрету са представницима Коалиције „Социјалистичка партија Србије – Јединствена Србија“ потраже одговоре на многа питања, пре свега она која се односе на лоше стање путне мреже и на стање зграде основне школе.

Данас је стање путне инфраструктуре у Рамаћи нешто боље него пре коју годину, у време избора за савете грађана месних заједница, али је темпо побољшања далеко испод очекивања мештана овог и околних села.

Међутим, како се чуло током разговора у Рамаћи, интензитет улагања града у локалне путеве зависи од стања у градском буџету.

Како се стање у буџету у последње време поправља, тако се обнавља све више путева на сеоском подручју.

Други велики проблем – реновирање оронуле зграде основне школе у селу – одакле су ђаци исељени у помоћни простор месне канцеларије, није могуће решити без учешћа надлежних републичких органа.

Скуп је закључен констатацијом да у предизборно доба многи дају свакојака обећања.

Из Коалиције СПС-ЈС кажу да су се они определили да се не размећу празним обећањима, већ да ће – после аргументованог разговора – та своја предизборна обећања и испунити, уколико буду добили поверење суграђана.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *