Колико су млади заинетресовани за учешће на радним акцијама?

Савез удружења учесника омладинских радних акција Србије има мисију да негује традицију генерација младих који су својим добровољним радом изградили изузетне привредне, економске, спортске и културне објекте у нашој земљи, али и да помогне да се створе услови за нове радне акције у једном савременом духу, закључак је радног састанка Савеза који је одржан у Крагујевцу.

Председника Савеза удружења учесника омладинсаких радних акција Србије Вука Жугића за Крагујевац вежу и успомене и пријатељства која је стекао на радним акцијама.

Једна од њих је изливање Лепенице 1976. године када је организована акција са циљем да се уреди речна обала.

Клуб акцијаша и волонтера Крагујевац већ четири године успешно сарађује са градом.

Клуб помаже локалној самоуправи у реализацији друштвено одговорних пројеката који су значајни за локалну заједницу.

Клуб акцијаша и волонтера Крагујевца је најавио да ће у наредном периоду, уз подршку града, реализовати један пројекат из области екологије, а други из области омладинске политике.

Посебан акценат стављен је на укључивање младих који су заинтересовани за учешће у акцијама које су корисне за локалну заједницу.

На радном састанку усвојена су и планска документа за другу половину ове и наредну годину.

Извештава новинарка РТК Нина Бајић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *