Конкурс за пословне идеје младих до краја марта

Град Крагујевац расписао је Јавни конкурс за избор пословних идеја младих са циљем да их мотивише да се баве предузетништвом.

Право предлагања бизнис идеје која може бити имплементирана и одржива на тржишту имају млади од 15 до 30 година, а рок за достављање предлога истиче крајем марта.

Оснаживање младих да се упуте у предузетничке воде, пружање стручних обука и промоција неконвенцијалног начина прикупљања почетног капитала, основни су циљеви овог конкурса.

Млади ће имати прилику да своје пословне планове представе појединцима или компанијама које имају жељу да инвестирају у њихове идеје.

Конкурс за избор пословних идеја младих је још једна у низу активности Града Крагујевца у области омладинске политике.

Јавни конкурс реализује се упартнерству са крагујевачким Универзитетом, Регионалном агенцијом за економски развој Шумадије и Поморавља и Бизнис иновационим центром, а подршку пружа и овдашња Регионална привредна комора.

Детаљне информације о конкурсу доступне су на интернет страници Града Крагујевца.

Извештава новинарка РТК Бојана Крстић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *