“Крагујевачкa причa” учествује на локалним изборима

Након што су расписани локални и парламентарни избори, локална политичка организација Крагујевачка прича донела је одлуку да учествује на предстојећим изборима.

Како кажу у овој организацији сваки изборни процес мора да донесе надметање идеја, политике, и борбу за сваког грађанина и његов бољи живот.

Према речима Бориса Ковачевића члана политичке организације Крагујевачка прича, град се налази у економској, политичкој, и друштвеној кризи.

Чланство Крагујевачке приче то жели да промени, тако што ће  граду повратити достојанство.

Пружити могућност младим и успешним људима, привредницима,уметницима, спортистима, кроз које би били искоришћени сви потенцијали у развоју локалне средине.

Крагујевачка прича као локална политичка организација донела је одлуку да учествује на локалним изборима, а у предстојећој изборној кампањи трудиће се да кандидују своје програме и политику, али пре свега људе.

У Крагујевцу све мора и може да буде другачије – порука је са конференције.

Чланови локалне политичке организације сматрају да је Крагујевцу потребна богатија друштвена, културна понуда, да се што пре реши проблем саобраћајних гужви и посвети пажња еколошким показатељима, а комунални проблеми у потпуности уклоне.

За наведене области политичка организација Крагујевачка прича понудиће конкретна решења, речено је на данашњој конференцији за новинаре.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *