Крагујевчани сигурни “у рукама” стоматолога

Завод за стоматологију Крагујевац, без обзира на пандемију и актуелну епидемиолошку ситуацију, ради по уобичајеном распореду, али уз појачане мере заштите на свим нивоима.

У претходној години урађено је више од седам хиљада различитих стоматолошких интервенција.

Због пандемије корона вируса, улазак у Завод за стоматологију Крагујевац сада изгледа другачије.

На улазу се пацијентима мери телесна температура, постављене су дезо-баријере, а обавезно је ношење заштитне маске и попуњавање формулара који се састоји од питања везаних за вирус ковид 19.

У крагујевачком заводу за стоматологију кажу да раде у пуном капацитету.

Пацијенти који долазе тврде да су задовољни стоматаолошким услугама које добијају у Заводу, али и зато што се поштују све мере заштите.

Додају да су сигурни у „њиховим рукама“ и да се не боје да ће се заразити ковидом 19.

Стоматолози упозоравају да постоји велики број интервенција које не могу да чекају и које не треба одлагати и подсећају да су у претходној години имали више хиљада стоматолошких прегледа.

У Заводу за стоматологију апелују на труднице и родитеље мале деце да редовно долазе на прегледе, како не би дошло до тешких обољења зуба, због чекања док корона вирус прође.

Извештава новинар РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *