Летовање на дар Туристичке организације Бар

Туристичка организација Бар је, у оквиру регионалне промотивне кампање, у сарадњи са Националном туристичком организацијом Црне Горе и локалним туристичким организацијама Будве и Херцег Новог, у атријуму Тржног центра Плаза, представила актуелну туристичку понуду за предстојећу летњу сезону.

Крагујевчани, који су током презентације посетили штанд, добили су промотивни материјал, а могли су да учествују и у наградној игри. Они који су имали највише среће, обезбедили су себи бесплатно летовање на Црногорском приморју.

Туристичка организација Бар је за гледаоце Телевизије Крагујевац продужила наградну игру до 5. јуна. Још једно поклон летовање гледеоце чека на сајту РТК.

Туристички радници су промовисали одмор на црногорским плажама у комбинацији са атрактивним пратећим садржајима.

У складу са светским трендовима, Црна Гора је последњих година много уложила у обезбеђивање додатних садржаја током одмора, адреналинских, али и гастрономских тура.

Истовремено, последњих година улагало се и у изградњу инфраструктуре која треба да задовољи потребе све већег броја туриста.

Да се туризам у Црној гори развија у добром смеру говоре и статистички подаци. Црну Гору је, током прошле године, посетило око 2,2 милиона туриста, што је за 10 процената више него у 2017.

Гости Црногорског приморја остварили су око три милиона ноћења, што само говори да је Црна Гора и даље једна од најпопуларнијих дестинација.

Барску ривијеру, чија је Туристичка организација организатор представљања у Крагујевцу, је током прошле године посетило укупно око 200 хиљада туриста, који су остварили 1,8 милиона ноћења. Гости из Србије су међу најбројнијима.

Свој туристичку понуду Крагујевчанима је презентовала и Туристичка организација Херцег Новог. Приморски град који се налази на изузетно значајном и атрактивном географском простору, на улазу у један од, и званично најлепших залива света, Боку Которску.

Након успешне промоције, за представнике градских институција и локалну туристичку привреду уприличено је дружење, на коме су туристички радници имали прилику да, у директном разговору, размене искуства, контакте и успоставе сарадњу.

Регионална промотивна кампања Црне Горе почела је промоцијом на Београдском манифесту, настављена је у Суботици и Новом Саду, а после Крагујевца туристичке организациоје Црне Горе организују промоцију у Скопљу.

Туристичка организација Бар ће за гледаоце Телевизије Крагујевац продужити наградну игру до среде. Још једно поклон летовање чека вас на сајту РТК .

Извештава новинарка РТК Нина Бајић.

Учествујте у наградној игри тако што ћете оставити коментар на САЈТУ. Потребно је да коментар садржи важе име и презиме, број телефона и одговор на питање које је највеће језеро у Црној Гори( *биће објављен само Ваш одговор на питање). Извлачење добитника погледајте у емисији „Мозаик“, у среду 5. јуна 2019.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

53 thoughts on “Летовање на дар Туристичке организације Бар”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *