Међународна научна конференција на Економском факултету

Економски факултет Универзитета у Крагујевцу у понедељак, 14. децембра, организује шесту међународну научну конференцију под називом „Савремени изазови у економији, бизнису и менаџменту“.

Конференција је део програма обележавања 60 година постојања ове образовне установе, а због епидемиолошке ситуације, биће одржана онлајн, преко Zoom комуникационе платформе.

Међународна научна конференција на Економском факултету Универзитета у Крагујевцу организује се сваке друге године.

Учесници овогодишње, шесте по реду, презентовањем резултата најновијих истраживања имаће прилику да укажу на актуелне промене како у теорији, тако и у пракси у настојању да на адекватан начин одговоре на различите изазове савременог пословног окружења, посебно оних који су последица пандемије корона вируса.

На конференцији ће учествовати професори и истраживачи из Србије, Пољске, Русије, Словеније, Грчке, Португала, Босне и Херцеговине и Украјине.

Уводничари су реномирани професори универзитета из Норвешке, Велике Британије и Белгије.

Међународна научна конференција под називом „Савремени изазови у економији, бизнису и менаџменту“, која је заказана за понедељак, 14. децембар од 10 часова, део је програма обележавања 60 година постојања Економског факултета Универзитета у Крагујевцу.

Због епидемиолошке ситуације, конференција ће бити одржана онлајн, преко Zoom комуникационе платформе.

Извештава новинар РТК Бојана Крстић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *