Месна заједница Багремар прославила своју славу

Чланови новоформираног савета Месне заједнице Багремар, су на свечаности поводом обележавања славе Преподобног Максима Исповедника, нагласили да на територији ове Месне заједнице није било озбиљнијих комуналних проблема у прошлој години, као и да су њихова основна настојања да се омогући нормално функционисање и грађанима пружи помоћ у што краћем року.

Слава Преподобног Максима Исповедника дан је када Месна заједница Багремар слави своје оснивање.

На овај дан сумирају се резултати рада из претходне године и разговара о активностима унутар Месне заједнице.

Представници новоформираног савета МЗ истичу да раде на унапређењу живота грађана, као и да имају добру сарадњу са градском влашћу.

Чланови савета МЗ Багремар кажу да није било битнијих проблема у овом насељу, као и да све потешкоће са којима се грађани сусрећу решавају благовремено и у складу са ситуацијом. У томе им помаже и добра комуникација са мештанима, али и добри међусобни односи унутар Савета.

Резање славског колача обележено је уз присуство чланова савета МЗ Багремар, као и председника савета из других месних заједница и бивших председника ове месне заједнице.

Због ситуације са корона вирусом, слава је обележена уз мањи број гостију.

Извештава Наташа Радивојевић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *