Настављен Сајам здравља – корисни савети и бесплатни прегледи

Бесплатним прегледима, анализама крви и поучним предавањима настављен је Сајам здравља на Шумадија сајму.

Поред презентације здравствених, фармацеутских и установа социјалне заштите посетиоци трећег по реду Сајма здравља могли су да добију корисне савете о систему здравствене и социјалне заштите и остваре сајамске попусте за куповину појединих медицинских препарата.

Безглутенска дијета, разлика између естетске и анти ејџ медицине, недостатак витамина, или преглед младежа само су нека од предавања које се посетиоци Сајма здравља могли да испрате.

Посетиоци су исказали интересовање за информације о ултразвучној дијагностици, саветима за масажу тела и стопала, светлосној терапији и скринингу на кардиоваскуларне болести.

Ту је и штанд Геронтолошког центра, Црвеног крста, Чиготе, Медицине рада која ускоро почиње са саветима за вантелесну оплодњу.

Гости Трећег сајма здравља били су и чланови Фармацеутске коморе и Удружења дипломираних студената из Палестине који су се образовали на простору бивше Југославије.

Велики број посетилаца трећег сајма здравља у Крагујевцу овом приликом нашло је пут до очувања здравља, или здравих стилова живота.

Они су нагласили да су овакве манифестације корисне и да их радо посећују.

Сајам здравља одржан је у организацији агенције Дрим Фактори уз подршку Града Крагујевца.

Извештава новинарка РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *