Нова сезона Књажевско-српског театра почиње од 17. септембра

Нова позоришна сезона у Књажевско-српском театру почиње 17. септембра представом „Боинг, Боинг” копродукције Краљевачког позоришта и КСТ-а.

Репертоар ће и у новој сезони бити квалитетан, а улазница за прву представу у месецу износи 200 динара.

Репертоар Књажевско српског театра и у новој сезони биће квалитетан и разнолик. Крагујевачку публику очекују жанровски различите представе, па ће од 17. септембра до јуна следеће године, љубитељи позоришта моћи да уживају у позоришној уметности.

Почетак нове сезоне обележиће представа „Боинг, Боинг“, копродукције Краљевачког позоришта и КСТ-а.

Од 7. до 14. октобра у Крагујевцу ће бити одржан Јоаким ИнтерФест на коме ће се представити позоришта из Словеније, Хрватске, Румуније, Бугарске, Грчке и Србије.

По речима селектора фестивала, Слободана Савића, Јоаким ИнтерФест од ове године постаје евро-регионални и биће утемељен на високим уметничким стандардима. Ансамбл Књажевско-српског театра вредно је радио и током лета.

Улазница за прву представу у месецу, ученичке, студентске и пензионерске карте ове сезоне коштају 200 динара. Карте за Јоаким ИнтерФест биће у продаји од 9. септембра.

Партер ће коштати 700, комплет улазница 3.500 хиљаде динара, док ће карте на дан извођења представе бити 800 динара. Сезонска карта за једну особу кошта шест, а за две десет хиљада динара.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *