Нова снага и Крагујевачка иницијатива покрећу програм „Аларм“

На конференцији за новинаре коју је организовала коалиција странака Нова снага и Крагујевачка иницијатива две крагујевачке партије најавиле су реализацију програма под називом „Аларм“ који ће у наредном периоду спроводити обилазећи крагујевачка села и насеља.

На такав корак су се како кажу одлучили због великог одласка младих који траже посао у иностранству.

У Србији је урушен систем вредности због кога многи млади и образовани људи напуштају земљу и одлазе у иностранство сматрају у Новој снази и Крагујевачкој иницијативи.

Одлив младих људи који су запослени у здравству је највећи па постоји бојазан да ће у недостатку кадрова медицинске струке грађанство имати велики проблем приликом лечења наводе политички активисти, који најављују интензивну кампању коју ће спроводити на терену у наредном периоду у циљу покретања решавања овог проблема.

У коалицији Нова снага – Крагујевачка иницијатива интензивно се припремају за предстојеће локалне изборе.

Како наводе њихов циљ није прелазак потребног цензуса.

Програмима и активностима које припремају, акценат ће ставити на добре изборне резултате које ће остварити свакодневним ангажовањем на терену у разговорима са грађанима.

У плану је низ програма које ће представити грађанима а који представљају конструктивна решења у превазилажењу многобројних проблема.

Извештава новинарка РТК Катарина Мировић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *