„Нова снага“ и „Крагујевачка иницијатива“ – споразум о сарадњи

Удружења „Нова снага“ и „Крагујевачка иницијатива“ потписали су споразум о сарадњи и заједничком наступу на наредним локалним изборима.

Циљ је да се окупе млади и успешни људи који ће грађанима понудити нове идеје и сарадњу у стварању бољих услова за живот у Крагујевцу.

Београдски избори показали су да је народ изгубио поверење у странке и политичаре који су годинама на политичкој сцени без неког видљивог резултата, док опозиција готово да не постоји.

Више од пола грађана и не излази на изборе. То јасно говори да грађани желе нове људе, нову енергију и идеје, речено је приликом потписивања споразума о сарадњи између Крагујевачке иницијативе и Нове снаге.

Крагујевачкој иницијативи је на прошлим локалним изборима мало недостајало да дође до цензуса што је велики подстицај за наредне изборе.

Циљ је да се окупе млади и успешни људи који ће заједно са грађанима учинити град бољим местом за живот и обезбедити радна места за младе који све више одлазе у иностранство.

Активисти удружења ће у наредном периоду од врата до врата обилазити грађане како би представили програм и позвали на сарадњу у стварању бољег Крагујевца.

Према недавном истраживању ова коалиција би освојила двоцифрени проценат гласова на локалним изборима 2020. године, рекли су представници Нове снаге и Крагујевачке иницијативе.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.