Нова спортска опрема за ученике школе Милутин и Драгиња Тодоровић

Милутин и Драгиња Тодоровић је шеста школа у низу која је добила нову спортску опрему чију је набавку финансирала локална самоуправа.

Поред нове спортске опреме град Крагујевац је ове године финасирао комплетну реконструкцију четири фискултурне сале на територији града, а радови у петој су у току.

Како би ученици основних школа у Крагујевцу имали боље услове за извођење наставе физичког васпитања, локална самоуправа је издвојила средства за опремање шест школа новим лоптама за све врсте спортова и рекетима.

Град Крагујевац посебну пажњу посвећује школском и аматерском спорту, како би се што више младих бавило неком врстом спорта.

Фискултурна сала у Основној школи Милутин и Драгиња Тодоровић је недавно реконструисана и ученици сада имају одличне услове за тренирање што доказују и бројне награде које су освојили на спортски такмичењима. Нова опрема ће бити само мотив више.

У овој години локална самоуправа финасирала је реконструкцију четири фискултурне сале на територији града Крагујевца.

У наредним данима биће завршени радови и на петој сали у основној школи Драгиша Михајловић у насељу Станову.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *