Обавештење нередовним платишама за коришћење грађевинског земљишта

Пропратно писмо или обавештење о начину измиривања накнаде за коришћење грађевинског земљишта, које је Јавно стамбено предузеће послало уз рачун за септембар, изазвало је код многих грађана недоумицу.

Оно је схваћено као постојање обавезе. Према речима директорке Јавно стамбеног предузећа Крагујевац Снежане Ћирковић, плаћање по овом основу имају само грађани који своју обавезу нису уредно измиривали у претходном периоду.

Јавно стамбено предузеће Крагујевац уз рачун за септембар послало је свим грађанима и пропратно писмо о начину измиривања накнаде за коришћење грађевинског земљишта.

То је био једини начин да подсете грађане, да уколико имају неизмерене обавезе по основу накнаде за градско грађевинско земљиште, провере стање тих обавеза и да их измире.

Обавештење о начину измиривања накнаде за коришћење градског грађевинског земљишта, које је послато уз септембарски рачун, упућено је пре свега грађанима који су нередовно измиривали обавезе.

Све информације о свом дугу по основу градског грађевинског земљишта грађани могу добити у Јавно стамбеном предузећу, на телефон 6170627.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *