Обележен дан БИА

У просторијама Безбедносно-информативне агенције данас је обележена 121. годишњица од оснивања цивилне службе безбедности у Србији и 18 година од оснивања Безбедносно-информативне агенције.

Председник Србије Александар Вучић и директор БИА Братислав Гашић положили су венац испред меморијалног зида у знак сећања на погинуле припаднике Агенције, након чега је одржан свечани колегијум.

Вучић је истакао да је Агенција видно напредовала у свом раду и опремљености, као и у постигнутим резултатима у претходном периоду и нагласио да је неопходно и даље улагати у млад и стручан кадар и развијати техничку опремљеност Агенције.

Свим припадницима Агенције поручио је да у обављању свог посла на првом месту треба да имају интерес свих грађана Републике Србије.

Директор БИА Братислав Гашић честитао је припадницима Агенције њихов дан и истакао да ће руководство Агенције наставити да улаже све своје напоре како би се материјални и статусни положај Агенције, а тиме и њених припадника, даље унапређивао.

Поводом Дана Агенције, заслужним припадницима уручене су годишње награде за допринос раду службе и изузетна залагања у раду у претходној години.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *