Одборници СНС чврсто стоје уз председника Александра Вучића

Градски одбор Српске напредне странке у Крагујевцу саопштио је да чврсто стоји уз председника Александра Вучића у његовој борби за Косово и Метохију и напорима за напредак Србије.

“Уверени да је наш председник Александар Вучић у потпуности посвећен очувању виталних националних интереса и кад је у питању очување уставно-правног субјективитета наше јужне покрајине, као и свим осталим питањима везаним за стабилност и просперитет наше државе, ми, крагујевачки напредњаци пружамо безусловну подршку човеку који је тешко, најтеже бреме преузео на себе, спреман да се у томе одрекне и своје политичке будућности.

Наравно, ми сматрамо да би управо председник Вучић требало да буде тај који ће учествовати у даљем току преговора, једним од најважнијих и најтежих у српској историји из најмање два добра разлога: први је што је не само политички лидер и државник, већ и човек с најважнијим политичким капиталом који се зове апсолутна подршка грађана наше земље што се показало неупитним на свим изборима последње деценије.

Други, не и мање важан разлог за неподељену подршку нашем председнику јесте чињеница да је показао маестралне вештине у вођењу државе и нације, миру, стабилности и сигурном напретку. Подржавамо став да се не праве трули компромиси ни са ким, поготову не с онима који све више показују да су им лични и групни интереси изнад интереса државе и нације. У том смислу, не подржавамо никакве неприхватљиве компромисе, по сваку цену, зарад опстанка владајуће коалиције по сваку цену.

Понашање коалиционих партнера, пре свега Социјалистичке партије, најблаже речено је разочаравајуће, пре свега кад је реч о беспримерном флертовању са опозицијом, поготову оном трулом једнако неискреном. Због тога ћемо се против оваквог понашања борити до краја: спремни смо на изборе на било ком нивоу, убеђени да огромна већина грађана дели наше ставове и да ће и сваког следећег пута показати да победу заслужују најбољи, навели су из Градског одбора СНС у Крагујевцу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *