Омладина ПОКС-а очистила игралиште у Бресници

Српска краљевска омладина ПОКС-а Крагујевац организовала је акцију чишћења и уређења спортског и дечијег игралишта у насељу Бресница.

Ово је само једна у низу активности младих ове политичке организације. У наредном периоду биће организоване нове акције на неколико локација у граду.

Жица којом је ограђен спортски терен у улици Бреснички до је зарђала, а на многим местима и покидана, па ће омладина ПОКС-а заменити делове жичане ограде.

Клацкалице и љуљашке намењене најмлађим Крагујевчанима, који живе у насељу Бресница, освежили су разним бојама, док су дрвене делове на њима, похабане од атмосферских падавина, заменили и поставили нове.

Тим мајстора заварио је металне делове и заменио иструлеле летве на клупама. Активисти ПОКС-а уклонили су траву и коров око игралишта.

Српска краљевска омладина ПОКС-а најављује нове активности. Током лета посетиће крагујевачка насеља, а у плану је уређење дечијих и спортских игралишта и зелених површина.

Извештава новинарка РТК Катарина Мировић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

One thought on “Омладина ПОКС-а очистила игралиште у Бресници”

  1. Omladinci clanovi POKS-a u Kragujevcu,mogu biti putokaz mladima Srbije..oni su inicijalna kapisla ali i egzekutori svih ideja i dobro osmisljenih predloga..sve akcije da Kragujevac bude lepsi i bolji odradjuju kao matori,bez ijedne greske,slozno kao jedan..angazovanje mladih Postalo je prepoznatljivo u gradu,probudilo iz ucmalosti mnoge koji su posli njihovim stopama trudeci se da ih oponasaju sto je,slobodno mogu reci, veoma tesko,jer sve njihove akcinlje su do najsitnijeg detalja osmisljene na Gradskom ali i Izvrsnom odboru POKS- Kragujevac..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *