Онлајн Џез фестивал у Крагујевцу

Интернационални џез фестивал у Крагујевцу, 21. по реду, неће бити одржан уз присуство публике, саопштили су организатори.

„Уз све напоре да испунимо планирани програм, обезбедимо интернационални карактер Фестивала у време глобалне пандемије и спроведемо све препоручене превентивне мере, како би цео догађај био безбедно реализован, нисмо добили потребно одобрење од стране надлежних институција.

У последњем тренутку смо примили обавештење да Фестивал не може да се одржи уз присуство публике, на отвореном.

С тога смо одлучили да испоштујемо нашу верну публику, ангажоване уметнике и не одустанемо од реализације програма у области културе“, наведено је у саопштењу.

Интернационални џез фестивал у Крагујевцу биће одржан онлајн, уз учешће истих најављених џез састава и уметника који ће сада наступати на другачији начин.

На фестивалу наступају Макс Кочетов Квинтет из Украјине, Го Али Соко из Србије, Дамир Имамовић „Севдах Такхт“ из Босне и Херцеговине и Васил Хаџиманов Бенд.

Интернационални џез фестивал у Крагујевцу, 21. по реду, организује „Арт Кварт“ Крагујевац са сарадницима, уз финансијску подршку Министарства културе и информисања и Града Крагујевца.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *