Ове године онлајн априлске радионице

У Центру за развој каријере и саветовање студената април је резервисан за радионице за студенте и дипломце Универзитета у Крагујевцу.

Програм ће ове године бити одржан онлајн и састоји се од 12 радионица које ће се реализовати до 28. априла. 

Све радионице тематски обухватају знања значајна за академски рад, „меке“ вештине и знања потребна за излазак на тржиште рада.

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу сваког априла организује традиционални циклус презентација под називом Априлске радионице.

Циљ програма је да студентима и дипломцима Универзитета у Крагујевцу пружи информације значајне за развој знања и вештина потребних како током студија, тако и приликом изласка на тржиште рада.

Гости предавачи су колеге и сарадници запослени у консалтинг агенцијама на територији града, али и из привреде.

Теме радионица су различите, као што су: Како написати ЦВ и мотивационо писмо, Вештина академског писања, Еразмус плус мобилност –искуство за памћење.

Све радионице и презентације су, као и до сада бесплатне.

Пријаве ће бити отворене до 10 часова на дан одржавања радионице. Сви пријављени кандидати ће на дан радионице, до 11 часова, добити линк за приступ.

Сви учесници Априлских радионица, по завршетку програма, добиће електронску потрду о похађању обука.

Извештава новинар РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *