Паркинг иза „Срца“ неће радити до 5. октобра у 20 часова

Посебно паркиралиште у улици Кнеза Милоша, иза „Срца“ затворено је 1. октобра због измештања трафо станице које претходи најављеној изградњи јавне гараже на овом месту.

Из Електродистрибуције најавили су завршетак радова у суботу, 5. октобра, у 20 часова.

У Јавно комуналном предузећу Шумадија апелују на кориснике да користе алтернативна паркиралишта у граду.

Иако је завршетак радова најављен за 2. октобар у 16 часова, радови на измештању трафоа на паркингу у улици Кнеза Милоша, иза „Срца“ се настављају.

За време извођења радова, возачи могу да користе друга паркиралишта у центру: иза суда, Трг Св. Ђорђа код Робне куће „Београд“, код Заставиног солитера, код хотела „Крагујевац“ као и код Скупштине града.

Јавно комунално предузеће „Шумадија“ омогућило је својим корисницима практичнији и комотнији начин плаћања, отворањем новог наплатног места у тржном центру „Раднички“.

Раније су грађани морали да иду у Индустријску зону како би набавили месечне паркинг и станарске карте.

ЈКП Шумадија скреће пажњу грађанима да све информације о актуелним дешавањима везаним за обављање делатности овог предузећа могу пратити на сајту jkpsumadija.rs као и на друштвеним мрежама.

Извештава новинарка РТК Јелена Јовановић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.