Почела Друга конференција „Super Admin Days Kraljevo 2024“

Други сусрет систем администратора „Super Admin Days Kraljevo 2024“ почео је данас и трајаће до 14. јула.

Првог дана скупа, Супер Админи су посетили Државни дата центар у Крагујевцу и из прве руке сазнали на који начин овај модерни регионални дата центар функционише и које све услуге пружа корисницима.

У организацији Супер админ заједнице Србије и Научно пословног центра WORD из Краљева ове године се одржава Друга конференција „Super Admin Days Kraljevo 2024“.

Догађај је део континуираних напора да се унапреди знање и сарадња у областима информационих технологија, информационе безбедности и обновљивих извора енергије.

Конференција пружа изузетну прилику да се систем администратори упознају са најновијим технолошким решењима на пољу информационих технологији информационе безбедности.

Сусрет Супер админа од самог почетка подржава Државни дата центар у Крагујевцу.        

Сусрет систем администратора „Super Admin Days Kraljevo 2024“ од сутра се сели у Краљево где ће наредних дана бити организоване радионице и дискусије.

Конференција се завршава 14. јула доделом сертификата учесницима.

Извештава новинар РТК Дарко Милошевић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *