Почео 10. Сајам грађевинарства

У организацији Шумадија сајма, Грађевинског кластера Шумадије и Поморавља и Инжењерске коморе Србије, а под покровитељством Града, у Крагујевцу је данас почео десети Сајам грађевинарства.

Ову сајамску манифестацију, која траје до 23. фебруара, отворио је главни градски урбаниста, Александар Ненковић.

Током тродневног сајма, своје понуде представиће 32 грађевинске фирме, које се баве производњом, продајом и дистрибуцијом материјала и опреме, као и инвеститори, осигуравајуће куће и агенције, које се баве прометом некретнина.

Посетиоце десетог Сајма грађевинарства очекује богата понуда производа и услуга у овој области, попут еколошких и термоизолационих премаза за дрво и метал, котлова на пелет, ручних алата, подних и зидних облога и керамике.

На овогодишњем сајму, присутни су претежно домаћи излагачи, а жеља нам је да проширимо простор, како би убудуће привукли и излагаче из земље и региона – рекао је, приликом отварања сајма, главни урбаниста Крагујевца Александар Ненковић.

Један од организатора овогодишњег сајма, Грађевински кластер Шумадије и Поморавља, схватио је важност заједничког наступања.

Сајам грађевинарства, након вишегодишње паузе, поново је у календару манифестација које организује крагујевачко сајмиште.

На овогодишњем Сајму грађевинарства посебан акценат стављен је на промоцију програма и пројеката за коришћење нових материјала, у циљу заштите животне средине.

Десети сајам грађевинарства биће отворен за посетиоце до 23 фебруара.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *