Почињу водичке туре „Крагујевац,кроз улице и музеје”

Градска туристичка организација Крагујевац, наставља са реализацијом туристичких водичких тура.

Акција под називом „Крагујевац,кроз улице и музеје”, биће реализована у циљу промоције туристичких потенцијала града и околине и намењене су суграђанима и гостима Крагујевца.

Почев од 19.септембра, Градска туристичка организација Крагујевац, организоваће низ водичких и тематских тура из области историјског, културног и верског туризма.

Посете манастиру Вољавча, кући Ђуре Јакшића и Спомен парку „Крагујевачки октобар”, само су неке у низу туристичких тачака пред којима ће се зауставити водичи и посетиоци.

Све наведене туристичке туре биће организоване аутобусом и полазиће се у 11 часова од трга код „Крста”.

Посетиоци ће морати да поштују све прописане епидемиолошке мере.

Туристичке водичке туре, трајаће до 7.новембра.

Пријаве и информације, заинтересовани могу да добију сваким радним даном од 8 до 20 и суботом од 9 до 15 часова у Туристичком информативном центру који се налази на платоу Робне куће, или путем телефона Градске туристичке организације Крагујевац.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *